Our passion your support

Welkom op Natascha’s website

Ik ben Natascha Hoefhamer, een rolstoeltennisster met ambitie.
Sinds oktober 2014 is Aad Zwaan mijn nieuwe trainer en coach geworden.
Mijn tennistrainingen vinden in Bennekom plaats enkele privé uren en samen met mijn Colombiaanse sparringpartner, Johana Martinez, de voormalige nummer 21 van de wereld.

Natascha, is ambitieus en wij zoeken samen enthousiaste bedrijven die haar op weg helpen, zodat zij meer kan gaan trainen, afreizen naar haar toernooien in binnen en buitenland, daarnaast heeft zij een hogere koste plaatje dan een valide tennisster, zoals de aanschaf van een sportrolstoel en onderhoud hiervan,

In juni 2009 hebben een aantal lieve mensen het initiatief genomen om deze '' Stichting Natascha Hoefhamer" op te richtten, zodat wij met deze stichting enthousiaste bedrijven kunnen vinden die Natascha, hierin willen ondersteunen, op weg naar de wereldtop.

Zoals u hieronder ziet, hebben zich al enkele enthousiaste bedrijven de weg al gevonden, maar we zijn er nog lange niet, wij hebben uw financiële steun dringend nodig, zodat zij haar grootste passie kan voortzetten.

Heeft dit u interesse gewekt? Sneuvel lekker door mijn site heen.

Via mijn blog, twitter en facebook houdt ik jullie op de hoogte van mijn gespeelde toernooien & andere nieuwtjes.

 

Groetjes, Natascha

De nieuwe competitie is begonnen 17 Nov 2016

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

En verder

Contact

Natascha Hoefhamer Foundation
GSM: (+ 31) (0) 6 55.69.98.40

info@nataschahoefhamer.com

KvK Roermond: 14123032